Kuala Lumpur Metropolitan Business School (KLMBS)

Sekolah Perniagaan Metropolitan Kuala Lumpur (SPMKL) ialah salah satu sekolah di Kolej Universiti Metropolitan Kuala Lumpur (KLMUC). Dahulu dikenali sebagai Fakulti Pengurusan, Perniagaan dan Teknologi, sekolah ini menawarkan program sarjana muda dan pasca siswazah (kerja kursus dan penyelidikan) kursus PhD dalam bidang perniagaan arus perdana, seperti pengurusan perniagaan, pengurusan sumber manusia, keusahawanan, pengurusan pejabat serta perniagaan lain- bidang berkaitan. Program kami diiktiraf sepenuhnya dan diiktiraf oleh MQA.

Kuala Lumpur Metropolitan Business School (KLMBS)

Kuala Lumpur Metropolitan Business School (KLMBS) Malaysia | KLMUC