Faculty of Arts, Social Sciences and Technology (FAST)

FAST menawarkan program asasi, diploma, sarjana muda dan pascasiswazah dalam bidang seni, sains sosial dan teknologi. Ia ditetapkan untuk menjadi fakulti yang bertenaga dan berpandangan ke hadapan dengan program yang sangat khusus dan dikenali yang menghubungkan minat dengan profesion dalam industri perkhidmatan dan digital.

Di FAST, kami komited untuk memupuk bakat yang bersemangat dengan pengetahuan dan kemahiran yang berkaitan dengan industri, strategi pengajaran termaju dan persekitaran pembelajaran yang produktif.

Nilai-nilai Kami: Kegembiraan, Aktif, Berkhidmat, Transformasi

Faculty of Arts, Social Sciences and Technology (FAST)

Nilai-nilai Kami: Kegembiraan, Aktif, Berkhidmat, Transformasi

Faculty Of Arts and Social Sciences And Technology (FAST) | KLMUC